Tuesday, February 8, 2011

Fakta yang tidak pernah terfikir.~ :")

Assalamualaikum blogger2..
hari ini, aku terbaca satu artikel mengenai fakta yang tak pernah terfikir oleh kita dan nak share ngan korang semua..jom baca~

@Cocacola dulu berwarna hijau.

@Menahan nafas tidak akan membuat anda mati

@Nama yang paling umum digunakan di dunia adalah Mohammed dan dalam bahasa inggris, semua nama benua diawali dan diakhiri dengan huruf vokal yang sama.

@Perempuan mengedip dua kali lebih banyak dari pada lelaki.

@Otot terkuat yang ada di badan kita adalah lidah.
.

@Rata-rata,manusia tidak dapat menjilat siku tangannya sendiri.

@Siput boleh tidor selama 3 tahun.

@Setiap lipstik mengandung sisik ikan

@STEWARDESSES adalah kata terpanjang yang boleh ditaip hanya dengan jari-jari tangan kiri sahaja.

ihihih..sempat lagi updte time lunch nie..oklah, mau sambung wat kerja..selamat beramal~wslm

13 comments:

Norasikin said...

Memang tak terfikir pun

mustapakamalizzat said...

yes2 aku org pertama yg komen!!! hehhehe mana ko ang cari sume ni?? hehehhe em tapi betul ke kalo tahan nafas xmati??? hehehe kalo Coke warna ijau aku ase lagi cantik kot..hehehhe..dan aku ase kalo siput babi tu tido lame sampai 3 tahun ttu dah mati kena lenyek ngan keta..hehehhee

yna fazlyna said...

fakta yang menarik..wah2..

azureen yazid said...

nsb bek aku xpakai lipstick..
huhuhu

Muhammadnuraizuddin said...

norasikin = ihihi..aku pun sama..

ijat = cuma pengsan ja..hg try la tahan nafas..ihihi..coke colour hijau?..herm, mcm mesra alam ja.ihih

yna -= iihi..tq so much bbff..

azureen = pakai lips bam dah la..ihihi..

azureen yazid said...

wahai en.aizuddin..kn aku tulis XPAKAI...

Muhammadnuraizuddin said...

azureen = lips bam n lipstick sama ke..mana lah aku tau.ihihih

taufiq helios said...

tahan nafas tak mati????errrr

Muhammadnuraizuddin said...

taufiq = klu hg tak caya..hg try la.ihihi.. nadi hg dok denyut lagi..kira hg pengsan la...

EIPUL said...

betul ke tahan nafas takkan mati?
haha, aku takut plak nak try
kekeke

Muhammadnuraizuddin said...

eipul = jngn risau..tak mati punya...sebb nadi dok bergerak lagi..ihihih

mustapakamalizzat said...

xmao aku..nanti xsempat aku nak g jalan2 kat port klang ..matilak aku..hehhehehe

Muhammadnuraizuddin said...

ijat = ahhaha..tau pun.takyah try..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...