Thursday, February 10, 2011

2 minggu ke ofis pakai selipar..

Assalamualaikum blogger2..
hari ini, aku nak cerita tentang kejadian yang tak diingini dan tidak disedari oleh sesiapa..tp, just orng yg slalu ngn aku je tahu..ihihih


Sebenarnya, baru minggu nie aku pergi ke ofis pakai kasut..2 minggu lepas, aku just menggunakan perkhidmatan selipar sahaja..ini semua disebabkan aku tertinggal kasut aku di rumah abang aku di KLIA..nasib baik selipar aku tak tertinggal. klu tak, kompom2 kaki ayam..

Huh~nasib baik tak kantoi ngan orang2 yang berpangkat besar di ofis aku tue..klu tak, jenuh aku kene p cari beli kasut.tpkan, didalam ofis, semua staf2 buka kasut.kerana tidak dibenarkan berkasut.itu lah perkara yang paling membantu aku didalam perkara ini..

P/S: sekarang dah berkasut..tht y aku berani wat entry mcm ni.dan korang yang bekerja ofis, jangan sesekali pakai selipar ye..tak elok..pakai kemeja, tp, selipar..uh, tak kacak weh~.ihihhi..slmat beramal, Assalamualaikum.

12 comments:

azureen yazid said...

ish2x..
aku pn sm gak..
hr2x g keje pakai selipar..
tp nk msok site aku tukarlh..
aku xnk kaki aku cedera..hehehe

Muhammadnuraizuddin said...

azureen - itu pompuan..takpa..tak nampak sangat..turunkan skit kain baju kurung tue, dah dpt cover..ihihi

ria said...

huhuhu.. ok la tu x kantoikan..

logorithm said...

Abang Din duduk kat KLIA? Macam Tom Hanks dalam filem The Terminal (2004)? Hehe...

Muhammadnuraizuddin said...

ria = itulah..nasib baik..ihih

john = tak sure la movie tu..tp, if tengok, i ingat kot..ihihih.. thx alot pasal tegor tadi...tp, itu tajuk lagu maroon 5 if not mistaken

Haziq Yaacob said...

pakai seliper lebih selesa..pakai kasut kene pakai stokin..kaki tak bebas :D

ijam ismail said...

aigoo~~
malu kot...nsib baik hg x kantoi..
hmm

Muhammadnuraizuddin said...

haziq = memg la best..tp, klu nak ke ofis, kene formal..mana ada orng pakai kemeja n tie tp, pakai selipar..hahah

ijam = tau tak pa..klu kantoi..entah la..masa tue jugak kene bli kasut baru..hahhaha

ku izzati said...

nasib baik xkantoi kan..kalo x kena la shopping kasut baru

Muhammadnuraizuddin said...

izzati = itulah..dah la gaji tak masuk lagi masa tu..ihihi

mustapakamalizzat said...

weiii..fesyen baru tu..hehehhee

Muhammadnuraizuddin said...

ijat = pandai la hg..hg try tngok p ofis..kahkakah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...