Thursday, January 20, 2011

Syiling 74K terabur.

hye blogger2..menarik2...
bangun je pagi2 tadi, mcm biasa, dengar hotfm...yg menariknya, ada segment pasal duit 74k yg terabur di jalan..fuh..banyak tu, kalau bli air gedegang, boleh beli skali mesin2 lah...

soklan
1. kalau korng kat tempat kejadian,join kutip tak?
2. korng buat apa pakai duit syling tue?
3. nak belanja aku tak?ehehehh
4. yg penting, Halal Kah?

if aku pun ada kat situ, dah tentu2 aku kutip..peduli apa orng ckp, janji leh buat credit call kat public fon..kahkhkah...tp, itu hak orng lain kan..tak patut kita amik..even beras sebutir pun kita kene pulangkan jika tuan empunya tak redhakannya...apapun, mungkin pendapat kita berlainan..

(sebb aku tak de situ, tu cube klu aku ada)lain lah isi coretan aku nie.ihihihi
wassalam...

2 comments:

♥NuR SyAFiQah♥ said...

best2..kalo ade duit lime puloh sen sekeping nak kutip byk2 boleh buat basuh baju gune mesin nnti..hehe

Muhammadnuraizuddin said...

nur syafiqah = ahha..sah2 ko dok asrama kan.ihihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...