Tuesday, January 18, 2011

Pengaruh Superhero..

Assalamualaikum..hye blogger2 sekalian..kali ini, aku nak tanya pandangan korng sume,..adakah Superhero rekaan seperti, batman, superman, spyderman, selamoon,ultraman, power ranger n sewaktu dengannya boleh mempengaruhi kehidupan seharian anda, adik2 anda, or anak2 anda..?(klu mau jwb, tinggal di komen ok)



Kita suma rasa normal if budak2 10 tahun ke bawah, kalau hari raya je, mesti nak bli baju superman, underware di luar sluar, baju spyderman dan sewaktu dengannya..baju melayu contohnye, tenggelam..pagi raya je budak2 nie pakai,.lepas solat raya, dah buka baju melayu dan digantikan dengan baju-baju yg bertemakan superhero..betol tak?.oklah, itu normal ye..tp, yg tak normalnye, dari ke tokwan hingga ke cucu,.minat superhero2 nie..yg jadi tanda tanya skrng, zaman2 tokwan kita ada ka superhero?entah lah..sebagai contoh,..tataplah gambar dibawah..pelik bukan?sebaya dengn aku pulak tu budak nie..kesian dia..


adakah dia benar2 superhero...mana lah tau kan...hehhehe..
p/s : pilihlah nama anak2 anda sebaik mungkin,kerana ia memainkan peranan keatas sikap mereka...

2 comments:

iSmAiL sAllEh said...

Walaupun aku dah tua bangka tapik still minat giler ngan spiderman.... pengaruh barat sungguh...

ADAMOYU said...

betui ka dia punya ic nie. mcm edit jah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...