Saturday, January 22, 2011

Kenapa kaki saya penat.

assalamulaikum blogger2..
korng mesti dpt agak, apa yg aku nak cerita kan..tengok aku punya status kat fb pun tau,.dok mengadu kaki penat..mana taknye..dari pagi sampai ke magrib..dok pusing2 mcm orng gila kat lowyat n sungei wang tadi..



Actuly, mula2, aku meraya sorng2 ja tadi..sebb, member2 aku sampai lambat.. tp, aku tak kisah..sebb hidop aku memg selalu sorng2 pun..kemana aku p, mesti sorng2, seb tue aku dah biasa.so, aku terjah ja kedai2 kat lowyat tu..peduli apa aku..janji, aku dpat barang aku kan..hihihi..Alhamdulillah..akhirnya, aku berpuas hati jugak dengan harga barang yg aku nak beli tu..Berbaloi penat kaki nieh..punyalah dok mengayat cina orng yg juai barang tue, sambil ambik kesempatan dok charge fon aku kat kedai dia..(fon bateri kong la)..then, bila aku sampai umah tadi,.cek2, charger aku tertinggal kat kedai tu...huh..abislah..langsung tak leh pakai fon aku nie srkng..punca kene p beli charger baru...adoy2...

aku tak tahu menahu sangat dengan function n cara nak guna..tp, aku buat mcm aku dah pernah pakai 5 tahun dah..ihihih...bercakap ja tadi..niat di hati, leh la dpt murah..takde lah kene makap lebih sngat dngan orng kedai tue..serius, klu kita nak beli barang, kita mesti kene pandai pusing2..ingat orng juai tue ja yg boleh pusing2 harga..itu penting ye kawan2 didalam membeli barang2 yg mahei.. ;)

bila dah +,+ suma yg aku beli tue...aku berjaya kurangkan harga lebih dari 3 ratus hinggit..siap dpat pakage beli barang tambahan yg murah dengn potongan dekat 60 peratus..bayangkan bila harga dah 2200...hihih..syukur2..

fuh, nak rehat..Da..wslm blogger2...

5 comments:

fatinyana said...

huhu terer tawar menawar nieh..

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

gua mahluk y lum penah jejak low yat...

Muhammadnuraizuddin said...

fatinyana = heheh.tak sengaja tue..msa tue pun tengh kelam kabut, last2, charger fon tertinggal..adoy

line putih line hitam = jom2 aku bawak..juling mata kau.ahhahaha

JUNKO-EL-HIDA said...

salam zudin..Psl error yg ada dlm senarai bloglist tue saya x tahu kenapa dengan blog awk..aya telah masukkan url http://sayabulat.blogspot.com/ tetapi bila nk loading test dia tetap pegi ker url http://zudientstory.blogspot.com/

agak2 awk kenapa yer?..yg lain2 ok jer..

Muhammadnuraizuddin said...

JUNKO = aku pun tak pasti pasal apa..memg dulu url blog aku http://zudientstory.blogspot.com .. tp, aku dah tukar ke http://sayabulat.blogspot.com adoy..cam mana leh jadi cam tue yerk..pelik2..apa2 pun, thx alot ya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...