Friday, January 21, 2011

Jom Main Teka Teki.

Bosan sungguh petang2 mcm nie kan..nak bersukan, member tak dak..tapi takpa, aku dah dpt satu idea aktiviti yang boleh memenuhi masa yg terlampau lapang nie..jom berteka teki kawan2!!!


Soalan berbunyi lagu nie~
Dalam banyak-banyak buah...
buah apa yg jadi tanda tanya...



Sapa boleh jawab, aku belanja MC chiken...(sedap Woo.+,+ if free)
klu nak jawab, anda boleh jawab coment dibawah atau di fb aku atau post di group sahabat blogger..

Syarat-syaratnya.
-berumur 13 tahun ke atas.
-dibawah 18 tahun mesti mendapat kebenaran bertulis ibu bapa.
-tidak terlibat dengan sebarang perelakuan buruk.
-Boleh membaca dan menulis.
-Seorng hamba Allah hanya boleh menjawab dengn sekali tanpa ada sebarang persoalan yg berbau untuk memesongkan soalan asal.

PERHATIAN : Nama Pemenang akan diumumkan 3 hari dari sekarang...semoga berjaya. ;)

4 comments:

naz xyzrine said...

buah fikiran . kan kan kan ?

tia said...

semuaa buah! sbb klu aku jwb buah rambutan mesti kau tnye, kenapa buah rambutan ? kan da jd tanda tanya ? kann ? then klu aku jwb buah durian, mesti kau tnye kenapa buah durian ? haaa! kan da jd tanda tnye.. kan kann ? ;)

Muhammadnuraizuddin said...

naz xyzrine = salah la..cuba lagi..cepat2..ihh

tia = eh..teka teki aku lah..bukn2..salah..terpesong skit tue..cuba lagi.ihihihih

Mohd Khairi Khadzir said...

buah hati pengarang jantung...wahhh..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...