Friday, January 28, 2011

Akhirnya Bill Gates Join Twitter~ihihihi

Assalamualaikum Blogger2..
mlm nie, aku nak berkongsi satu benda yg agak menarik..entah la., sejak kebelakangan nie, aku tertarik nak share ngan korang pasal jejaring sosial nie..ihihih., mungkin, zaman 2011, adalah zaman bersosial melalui jejaring je..kan..kan..

Secara rasmi Bill Gates telah membuat pengumumkan pada january 2010 bahawa dirinya mengikuti salah satu jejaring sosial terkenal, iaitu Twitter! Di ingatkan Bill Gate adalah salah satu icon teknologi yang hebat terutama di bidang piranti lunak. Aku tengok, Bill Gates rasa happy je ble ada acount twitter..tengok status yg dia tweet.mcm2 dikongsinya. :')Selain itu, Bill Gates mempunyai banyak idea cemerlang dan coment2 yang bagus untuk dilaksanakan. Sebab mengapa Gates menyertai jejaring sosial seperti twitter nie adalah kerana Gates suka berkongsi perkara yang dilakukan olehnya dan suka menerima feedback dari folowersnya.agak2, klu kita tweet dia, dia balas tak?ihihihi..Aku nieh, dah dekat sebulan ada Twitter,..tp, aku tak pandai pguna, aku rasa janggal pulak.sebb nak tengok inbox, gambar dan sewaktunya mcm tak puas..kecik je..adoy..ke, aku yg tak pandai guna..ahaha..entah la..sekarang tengah struggle blajar twitter..Yelah, takut Facebook dah di off, mana aku nak lepak kat alam maya nie kan..ihihihi.



Kawan2, hebat kan mereka nie,.Mencipta benda yang dijadikan sebagai trend mengikut perkembangan zaman..Agak2nya, klu dorng suma duduk semeja minum kopi sambil cicah biskut kering, mesti ada benda baru yang boleh menggegarkan dunia kan...aku pun nak try cipta benda baru lah...ihihih...

8 comments:

yna fazlyna said...

billgates ni sape ek???tak kenal lah pulak,,huhu

Muhammadnuraizuddin said...

yna = ihhih..ko search kat google..terkenai woi..ihhihi

fittiariri said...

baru jew aktif nak bertwitter besh upeyew twitter neh

Muhammadnuraizuddin said...

fittiariri = aku pun baru je blajar2 twitter nie..ihih

yna fazlyna said...

huhu ok ti cari..twitter? aku tak bleh bla ar ngan twitter..buat dah lame, tapi tak geti2 agy

Muhammadnuraizuddin said...

yna =nasib kita serupa..tak pandai2 lagi..ihihihi

Khairil Mazri said...

twitter lg senang dr facebook & sewaktu dgannya...

twitter: @khairilmazri

Muhammadnuraizuddin said...

ahhaa...yaka..bagi aku..susah gila nak paham..akaakaka..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...