Saturday, September 25, 2010

24 sept 2010...
aku bertolak dari rumh sewa ke KLIA..umah abang aku..aku p sana ada 2 nawaitu..
yg pertama., aku p sana sebb bosan kat pulau indah nieh..aku di rumah sewa hanya bertemankan lappy kesayangan aku nieh..biasalah..rumah kurang sempurna...n yg kedua pulak, aku ada intervw di KL...aku bertolak dari rumah sewa pada pukul 6 ptg..n sampai kul 9..actuly, kalau betol2 tahu jalan..leh sampai sejam setengh je..tp, aku banyak kali salah jalan..n tersesat..ahah..bisalah 1st time p sana drive sorng2..keadaan masa tueh, hujan lebat..mase aku folo kreta myvie, mase tueh dalam 90Kmj...tibe2 je kreta tue brek mengejut...aku pun apa lagi, menggelabah la.masa aku tekan brek habis,kreta aku masih bergerak.nasib baik tak berpusing.fuh!!!kecut perut aku.bertaubat nak bawak kreta laju2 msa ujan lebat.heheheh

akhirnye, aku sampai jugak ke rumah abang aku..tue pun, dah lambat.fuh~~penat gila weh...sambil tueh, perut aku memg lapar sangat...apa lagi, sampai je., aku buka periuk kat umah dia la...last makan msa lunch kat ofis..uhuhu..lepas kenyang, aku terlupa nak cuci gambar untuk intervw keesokan harinya..masa tueh dah pukul 10..aku berusaha mencari kedai gambar kat area sana..tp, sume dah tutup..last dcsion, aku terpaksa bli pendrve..sebb nak cuci gambar tue kat KL je..pendrve je dah dekat 40 ringgit..pokai la aku..dah lah gaji tak masuk agi..herm..sedih2..

hari yg ditunggu2 telah tiba..aku bersiap untuk ke intervw dengan memakai kemeja hitam berlengan panjang, seluar slack berwarna hitam, kasut kulit berwarna hitam, dan diacsesorikan dengan jaket creem..ahah..segak sungguh..dan rambut dipacakkan..tetapi bukan mohok..just stand ke tepi je..hehe..abis style la tueh..bisalah..nak intervw..bukn slalu kan..untuk kesana..abang aku yg hantarkan.untuk ke sana..kami dibantu dengan peta di google map..sempat search seblum betolak. tadi..ALTERNATIVE..ehehhe..sampai2 je kat hotel tueh, aku kluar dari kreta abg aku..kat pintu utama..wah..orng usya ja..ehhe..then, aku berjumpa pengawal kat sana dan bertanya lokasi intervw...then, dia membantu aku pergi ke dewan berkenaan.

MAK AI~~~!!!!!ramainya orng..yang permpuan tueh, sumenye free hair n berkarat..skirt paras paha ja..tergugat iman..ahah..yang laki2 plak..bergaya lebih dari aku..rendah diri gila..setelah berjam2, tamat lah sesi intervw..dan seperti biasa, tugu call..ahha..dorng nak pakai brapa orng je..tp, yg hadir untuk intervw.lebih dari 3 ratus..ahhaha..aku rasa kan..sapa yg dapat, mesti kroni2 dorng je...tol tak..ahahha..
then, aku pulang ke umah abng aku di KLIA..

pukul 1 setngah..aku minta tolong abang aku untuk hntar aku di stesen KTM..aku nak g lepak ngn member2 kat KL..heheh..penat kaki aku kesana kesini...sebenarnye, itulah kali pertama aku naik train sorng diri..memg terpinga2 lah.tanya orng sana sini..ahah.dah mcm pelancong luar negari je..tp, skrng aku rasa, aku mcm dah terra skit..ahhaha...thx to abng aku sebb bersusah payah teman aku..

7 comments:

Anonymous said...

varcevanje za otroke [url=http://www.financesi.info]finance.si[/url]

Anonymous said...

Welcome To The Biggest Free Nude Celebs Archive On The Net. [url=http://housearticles.info/celebrity-stolen-video.html]housearticles.info/celebrity-stolen-video[/url]

Anonymous said...

[url=http://cheapcialisdirectly.com/#bxyat]cialis without prescription[/url] - buy cheap cialis , http://cheapcialisdirectly.com/#zlhnx generic cialis

Anonymous said...

[url=http://genericlevitraonlinedirectly.com/#ilxbq]buy levitra online[/url] - buy levitra online , http://genericlevitraonlinedirectly.com/#dgzrq cheap levitra

Anonymous said...

[url=http://cheapviagradirectly.com/#gddqr]viagra 200 mg[/url] - cheap viagra , http://cheapviagradirectly.com/#evsdj cheap viagra

Anonymous said...

[url=http://ordergenericviagradirectly.com/#sdfqu]generic viagra[/url] - order viagra , http://ordergenericviagradirectly.com/#jncwz cheap viagra

Anonymous said...

[url=http://genericviagradirectlynow.com/#hwsmi]generic viagra[/url] - buy viagra online , http://genericviagradirectlynow.com/#ldwuk generic viagra

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...